Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-08@23:04:32 GMT

دلیل غیر بنزینی قطعی اینترنت در استان مرزی

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۶۸۵۶۵

دلیل غیر بنزینی قطعی اینترنت در استان مرزی

اگرچه با برقرار شدن آرامش در کشور، ‌اینترنت ثابت و همراه به‌صورت تدریجی در استان‌ها متصل شده، اما برخی شهرهای استان سیستان و بلوچستان هنوز هم از دسترسی به اینترنت محروم‌اند.  اتصال ایران به شبکه جهانی اینترنت از شنبه شب (۲۵ آبان) به مدت 5 روز کاملاً قطع بود؛ اما از روز پنجشنبه (۳۰ آبان) اتصال اینترنت در بخش ثابت و خانگی، دانشگاه‌های بزرگ کشور و برخی شرکت‌های فعال و نیازمند به ارتباطات اینترنتی آغاز شد؛ اما سیستان و بلوچستان همچنان از دسترسی به اینترنت بازمانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته دیروز محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات خبر داد اینترنت شمال این استان برقرار شده است و ابراز امیدواری کرد مجوز اتصال جنوب این استان به اینترنت صادر شود. امروز محمد نعیم امینی‌فرد رئیس مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته از سوی نمایندگان استان برای برقراری مجدد اتصال اینترنت در این استان، خبر داد که براساس اظهارات مقامات استانی، اینترنت تا پایان هفته وصل می‌شود. وی افزود: وزیر کشور به‌عنوان رئیس شاک(شورای امنیت کشور) دستور اتصال اینترنت را دادند، ولی ملاحظات امنیتی در استان وجود داشت و مسائل امنیتی به وجود آمد که غیر مرتبط با اعتراضات آبان‌ماه بود، لذا به درخواست شورای تأمین استان اتصال اینترنت به تأخیر افتاد. نماینده ایرانشهر در مجلس ادامه داد: همزمان با قطعی اینترنت در کل کشور اینترنت در استان سیستان و بلوچستان هم قطع شد، البته اینترنت خانگی برای یک مدت دو - سه روز وصل شد، اما اینترنت موبایل وصل نشد و در حال حاضر اینترنت موبایل به طور کلی و اینترنت ADSL در مرکز و جنوب استان قطع است. محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهوری هم امروز در حاشیه هیأت دولت درباره علت قطع اینترنت سیستان و بلوچستان گفت:‌ قطعی اینترنت سیستان و بلوچستان هیچ ارتباطی با آن اتفاقات هفته گذشته ندارد، آنجا در یک بخشی مسأله‌ای پیش آمده و نگرانی‌هایی را نیروهای امنیتی دارند، اما با توجه به اینکه شرایط سیستان و بلوچستان خاص است و اشراری که در پاکستان اقامت دارند مواقعی وارد شده و حرکات تخریبی انجام می‌دهند و خارج می‌شوند، به همین دلیل نیروهای امنیتی آنجا به‌دنبال این هستند که خسارتی به مردم وارد نشود و جان مردم حفظ شود یک مقدار ملاحظه می‌کنند؛ به محض اینکه این مسأله حل شد اینترنت وصل می‌شود.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۸۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات مرغ برای نخستین بار در کشور انجام شد

به گزارش خبرنگار مهر، سید مجید موسوی مورد غفاری در آئین تودیع و معارفه سرپرست جدید سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان که ظهر چهارشنبه در زاهدان با حضور مسؤولان استانی، کشوری و منتخبان کشاورزان و دامداران استان برگزار شد، افزود: کشور در تأمین گوشت مرغ با رسیدن به خودکفایی، علاوه بر تأمین نیاز داخل، برای نخستین بار، صادرات گوشت مرغ را از استان‌های مرزی ایران اسلامی به خارج انجام داد.

وی ادامه داد: در حال حاضر کشور ایران، در تأمین نهاده‌های دام و طیور مشکلی ندارد.

وی اضافه کرد: امسال از بهترین سال‌های تأمین مواد پروتئینی در کشور بود و تداوم این مسیر نیازمند همکاری فعالان صنعت مرغداری است.

وی تاکید کرد: جهاد کشاورزی با سفره مردم سر و کار دارد وتمام ارکان این وزارتخانه در این خصوص اهمیت جدی دارد، افزایش بهره‌وری در تولید مواد غذایی و محصولات کشاورزی است.

موسوی با بیان اینکه یکی از مهمترین سیاست‌های وزارت کشاورزی حمایت از سرمایه گذاران است، افزود: حمایت از سرمایه گذاران در بخش کشاورزی ضروری است و دولت به عنوان تسهیل گر سرمایه گذاران را همراهی می‌کند.

وی تاکید کرد: تلاش و عزم دولت بر این است که سود و منافع ظرفیت‌های بخش کشاورزی علاوه بر تأمین نیاز داخلی بر سر سفره مردم قرار بگیرد.

مشاور وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت جهاد کشاورزی گفت: در سیستان و بلوچستان ظرفیت بی نظیری در بخش‌های مختلف کشاورزی از جمله باغبانی، شیلات و دامپروری وجود دارد که سرمایه گذاری در این بخش‌ها علاوه بر رونق اقتصادی، توسعه استان را به همراه خواهد داشت.

موسوی با تاکید بر حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی گفت: در هر جایی که بخش خصوصی سرمایه گذار است ما به عنوان تسهیل گر به کمک می آییم و هر آنچه که نیاز باشد برای رفع مشکلات تلاش و همکاری خواهیم کرد.

علیرضا دهمرده طی حکمی از سوی وزیر جهاد کشاورزی به عنوان سرپرست جدید سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان منصوب و امروز در مراسمی با حضور مشاور وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌های این وزارتخانه، معاونین و مدیران و پرسنل ستادی و شهرستانی سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان و جمعی از بهره برداران بخش کشاورزی معرفی شد.

شایان ذکر است در پایان این مراسم از «سید محمدرضا سیدحسینی» رئیس پیشین جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تقدیر شد و «علیرضا دهمرده» با حکم وزیر جهاد کشاورزی به عنوان سرپرست این سازمان معرفی شد.

سرپرست جدید سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان پیش از این معاون و مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر، معاون امور اقتصادی و برنامه ریزی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی و مشاور رئیس سازمان در امور کشت‌های فرا سرزمینی مشغول فعالیت بوده است.

کد خبر 6100733

دیگر خبرها

  • صادرات مرغ برای نخستین بار در کشور انجام شد
  • ارتقای راه‌های سیستان وبلوچستان به بزرگراه نیازمند ۳۰ همت
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • استاندار: طرح تامین آب اضطراری سیستان و بلوچستان یک طرح الگو برای کشور
  • آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت
  • افزایش ۲۴ درصدی حجم مبادلات اقتصادی از پایانه مرزی میرجاوه
  • ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ارتقای راه‌های سیستان و بلوچستان نیاز است
  • ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت